HAPPY SOCKS

Happy socks heren of dames nodig? Het merk is opgericht in het voorjaar van 2008. Twee vrienden hadden de visie om geluk te verspreiden door alledaagse benodigdheden zoals sokken om te toveren in een happy socks herenkleurrijk geheel van ultieme kwaliteit, vakmanschap en creativiteit. Volgens ons heeft dit sokkenmerk deze visie uitstekend tot leven weten te bren...

Happy socks heren of dames nodig? Het merk is opgericht in het voorjaar van 2008. Twee vrienden hadden de visie om geluk te verspreiden door alledaagse benodigdheden zoals sokken om te toveren in een happy socks herenkleurrijk geheel van ultieme kwaliteit, vakmanschap en creativiteit. Volgens ons heeft dit sokkenmerk deze visie uitstekend tot leven weten te brengen. Deze leuke sokken worden geproduceerd in Turkije bij een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is. Vandaag de dag worden Happy Socks in meer dan 70 landen verkocht en op elk continent. Op zoek naar kwaliteitssokken voor elke gelegenheid? Dan zijn een van de onderstaande leuke sokken wellicht iets voor jou.

Happy Socks heren en dames

Uiteraard zijn er Happy Socks voor heren en dames. Altijd volgens een vaste productiemethode. Voor dit merk is het namelijk belangrijk dat alle leveranciers een hoge standaard aanhouden. Om deze kwaliteit te waarborgen houdt het sokkenbedrijf nauw contact met al haar leveranciers. Fabrieken worden regelmatig bezocht en gecontroleerd. Happy Socks besteedt dan ook veel aandacht aan de productie en wil hiervoor alleen de beste materialen gebruiken. Hiernaast wordt er ook enkel en alleen gebruik van duurzame materialen. Als je kiest voor een van deze leuke sokken weet je dat je kunt rekenen op:

  • Beste materialen
  • Duurzame materialen
  • Vrolijkheid

Leuke sokken

Benieuwd waar deze leuke sokken te koop zijn? Op Nettesokken.nl vind je al je leuke sokken voor heren en dames. Ook kan je op onze cadeau pagina meerdere cadeaus vinden, bijvoorbeeld sokken in een leuke giftbox. Met een cadeau van dit innovatieve sokkenmerk breng je wat extra kleur in het leven van de ontvanger en wie wil dat nou niet? Ook voor de laatste koopjes bent u bij ons aan het juiste adres, bekijk daarvoor onze uitverkoop. In de sale vind je de scherpste aanbiedingen met leuke sokken voor heren en dames. 

[+]Lees meer [-]Sluiten
per page
Showing 1 - 24 of 42 items