Retourneren:

Bevallen de sokken toch niet helemaal of klopt de maat niet? Wat jammer, uiteraard kunt u de bestelling of een deel van de bestelling retourneren. Uit hygiënisch oogpunt kunnen we geen sokken retour nemen die gebruikt of gewassen zijn. We willen u vragen de sokken zoveel mogelijk in de orginele verpakking te retourneren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze -in de orginele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@nettesokken.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Vermeld bij retourneren altij uw ordernummer.

Retouradres: 

Nettesokken

O.v.v. retour Nettesokken

Trekker 27

8447 BT Heerenveen 

Wettelijk heeft u een herroepingsrecht: binnen de zichttermijn van 14 dagen kunt u bestelde artikelen retourneren. Deze termijn gaat in op het moment dat alle artikelen uit de bestelling geleverd zijn. Met onderstaand modelformulier kunt u aangeven dat u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht. Het invullen van dit formulier is niet noodzakelijk om gebruik te maken van uw herroepingsrecht. Het retourneren van de artikelen met alleen de retourbon kan ook.