Wie zijn wij

Nettesokken.nl is opgericht door twee gedreven ondernemers.  Al een aantal jaar liepen we met het idee rond om een webshop op te zetten. Uiteindelijk is via een schoolproject in 2014 het balletje gaan rollen. Door onze voorliefde voor mooie producten en sokken te combineren met onze passie voor ondernemen zijn we begin 2015 online gegaan met nettesokken.nl.

Waar we voor staan

Kwaliteit: de sokken die wij aanbieden in onze webshop zijn van de hoogste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat onze sokken er mooi uitzien en dat ze een uitstekende draagcomfort hebben. Op deze kenmerken selecteren wij ook de merken die we toevoegen aan ons assortiment.

Gemak: wij willen een bezoek aan onze webshop zo makkelijk mogelijk maken. We willen dat onze webshop zo overzichtelijk mogelijk is en dat het voor u als klant eenvoudig is om te vinden wat u zoekt. Het bestelproces moet simpel en duidelijk zijn, het is bijvoorbeeld ook mogelijk om als gast een bestelling te doen. Je registeren hoeft dus niet.

We verpakken je bestelling altijd zo dat het door de brievenbus past. Wij willen niet van u vragen om thuis te blijven voor de bestelling.

Service: heeft u vragen, opmerkingen, suggesties of iets anders neem dan contact met ons op via email of telefoon. Een persoonlijke service is voor ons uitermate belangrijk. Aarzel dus niet om contact met ons te nemen.