Cadeaus

Een happy socks gift box of Tommy Hilfiger sokken Giftbox is super leuk om te krijgen. Een paar prachtige sokken maken een verjaardag compleet toch;) Misschien is het nog wel leuker om een sokken cadeau te geven dan het kopen van deze leuke sokken voor jezelf. Uiteraard mag je ook kiezen voor onze Tommy Hilfiger sokken giftbox. Op deze pagina bi...

Een happy socks gift box of Tommy Hilfiger sokken Giftbox is super leuk om te krijgen. Een paar prachtige sokken maken een verjaardag compleet toch;) Misschien is het nog wel leuker om een sokken cadeau te geven dan het kopen van deze leuke sokken voor jezelf. Uiteraard mag je ook kiezen voor onze Tommy Hilfiger sokken giftbox. Op deze pagina bieden wij cadeaus en giftboxen aan met verschillende leuke sokken erin. Het mooie is dat iedereen sokken nodig heeft. Een sokken cadeau zal dus ook altijd goed gebruikt worden. In de cadeaus en gift box zitten leuke sokken van verschillende merken. Zo kunt u kiezen uit cadeaus van Tommy Hilfiger, Happy Socks, Alfredo Gonzalez en Björn Borg. Wie wel er nou niet op deze toffe sokken rondlopen? 

Sokken inpakken & bezorgen

Wilt u graag dat wij het leuke sokken cadeau inpakken dan kan dit geheel kosteloos. U Happy Socks of Tommy Hilfiger sokken Giftbox wordt dan leuk ingepakt. Op de betaalpagina kunt u deze optie aanvinken. Wij zorgen ervoor dat het cadeau wordt ingepakt. Ook is het mogelijk om er een boodschap bij deze leuke sokken te doen.

Wij kunnen de giftbox laten bezorgen bij degene voor wie het cadeau is. U kunt bij de checkout aangeven of u een apart factuuradres wil. De ontvanger van de leuke sokken hoeft zelf niet aanwezig te zijn. Onze sokken worden zo verpakt dat het pakket altijd door de brievenbus geleverd kan worden. 

Happy Socks giftbox

Bekijk snel ons assortiment en scoor zo'n Happy Socks giftbox. Jij wilt toch ook deze leuke sokken?

Tommy Hilfiger sokken Giftbox

Zijn de Happy Socks wat te speels? Wij hebben ook deze stoere giftbox met Tommy Hilfiger sokken. 

[+]Lees meer [-]Sluiten
Showing 1 - 12 of 12 items