BJÖRN BORG

bjorn borg sokkenBjörn Borg sokken. Wij hebben een prachtig aanbod van dit merk. Het merk heeft dezelfde naam als de opricht zelf: Björn Borg, wie kent hem niet. De Zweedse oud-toptennisser die in zijn carrière 11 grandslam titels won, waaronder 5 keer Wimbledon op rij. In 1982 stopte Borg met tennissen omdat hij het plezier in het spel verloor. Na zijn tennisca...

bjorn borg sokkenBjörn Borg sokken. Wij hebben een prachtig aanbod van dit merk. Het merk heeft dezelfde naam als de opricht zelf: Björn Borg, wie kent hem niet. De Zweedse oud-toptennisser die in zijn carrière 11 grandslam titels won, waaronder 5 keer Wimbledon op rij. In 1982 stopte Borg met tennissen omdat hij het plezier in het spel verloor. Na zijn tenniscarrière startte hij het zijn eigen welbekende kledingmerk. Tegenwoordig kent het merk vele verschillende producten, waaronder ook Björn Borg sokken. De sokken staan bekend om hun speelse uiterlijk en uitstekende draagcomfort. Björn Borg sokken zijn ook te krijgen in 5-packs. Dit zijn sokken in onze basiskleuren die vrijwel met elke outfit te combineren zijn. Bestel je favoriete sokken direct bij Nettesokken.nl.

Björn Borg sokken heren & dames

Iedereen kent Björn Borg van de onderbroeken. Dat zijn de producten waar in de fashion zijn faam heeft gemaakt. Ken je deze onderbroeken dan weet je dat ze voor kwaliteit staan. Bjorn Borg sokken hebben dezelfde kwaliteit. Het zijn sokken die er ontzettend leuk en speels uitzien. Daarnaast is het gemaakt van hoogwaardig katoen. Doordat deze sokken in veel verschillende kleuren zijn kun je hier ontzettend leuk mee combineren. Het zijn origineel heren sokken, maar door het speelse karakter zijn ze ook zeker voor dames geschikt. Naast Björn Borg hebben we uiteraard nog vele andere merken. Kijk ook eens bij bijvoorbeeld Happy Socks of onze sale.

[+]Lees meer [-]Sluiten
per page
Showing 1 - 24 of 29 items